Dobro došli !

Ja sam Katarina, Vaš terapeut.
Dobro došli na stranicu psihoterapije nove generacije, jer metode koje koristim u psihoterapijskoj praksi su pokazale već za 5 sesija veliki napredak!


Ako želite da radite na sebi i / ili imate neku od tegoba koja vam otežava život i remeti Vas u funkcionisanju, javite se na 064/2067086 ili pisite na viber/whacup.

Moje iskustvo je u radu sa tegobama čiji se uzroci nalazi u psihi a to su:

Psihološke tegobe:

Anksioznost, strah, panika, tuga, depresija, teskoba, osećanje krivice,trema, nisko samopouzdanje, nedostatak energije, prisilne misli, slaba koncentracija i sl.

Psihosomatske tegobe:

Trnjenje ruku i nogu, otežano kretanje i gutanje, lupanje i preskakanje srca, povišen pritiskak, bol u raznim delovima tela, glavobolja, vrtoglavica, umor, tikovi i sl.

Postupci koje čovek ne može da kontroliše:

Nesanica, impotencija, anoreksija, tikovi, problem sa učenjem, usamljivanje, opsesivne misli i radnje sl.

Tegobe u odnosimaPartnerska terapija u individualnom formatu po metodi Ljiljane Dešević “Struktura psihološkog sistema i izmena strukture”.
Rad u metodi Simboldrama – snovi na javi.Završila sam :

-Školovanje kod Ljiljane Dešević za metodu “Struktura i izmena strukture psihološkog sistema”. Metoda je zasnovana na psihoanalitičkoj psihoterapiji.

-Integrativnu kauzalnu psihoterapiju Ruske Akademije za psihodinamsku psihoterapiju – pod supervizijom.


-Psihološku propodevtika na fakultetu “Akademija za humani razvoj” Beograd.

-Brojna usavršavanja na Ruskoj Akademiji za integrativnu kauzalnu psihoterapiju ( Jungovska analiza, Analiza snova, Psihoanliza dece, Rad na agresiji, Partnerska terapija, Rad sa emocijama).

-Edukaciju za ISCP kouča – u edukaciji.Katarina Jovanović

  064/2067086

onlinetvojterapeut@gmail.com